Vereniging van volkstuinhouders
Vereniging van volkstuinhouders

 

 

Onze tuinvereniging kent een variatie aan tuinders. We hebben de echte traditionele productietuinder (in de positieve betekenis van het woord) die een tuin vol echte groenteproducten kweekt, rijen met prachtige kroppen sla, kool, bonen in allerlei variaties, aardappelen en uien etc . Daarnaast de recreatieve tuinder die vooral een gevarieerde tuinopzet laat zien met fruit, bloemen, ook wel groentes in kleinere hoeveelheden, vaak een kas/kasje om gewassen voor te trekken etc. Dan de tuinder die vooral wil genieten van en niet zo hard hoeft te werken in de tuin: een mooi aangelegd gazon, borders met planten, een enkele fruitboom of wat lage fruitstruiken, hier en daar een klein bed met wat sla, een kasje voor de tomaten etc. En dan hier en daar een "tuinder" die vooral ook welkom is vanwege de kleindieren: wat kippen of konijnen en ook de duivenhouders of een enkele volièrebezitter etc. Met andere woorden: onze vereniging is rijk door de variatie aan tuinliefhebbers met ieder zijn eigen kleur en smaak.

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondleiding op ons complex of direct inschrijven
  Plattegrond De Razende Bol
   Welke tuinen zijn vrij
    Werkschema 2018
     Nieuwsbrief archief
      contact
       Facebook pagina

       Inschrijfformulier

       Vereniging van Volkstuinhouders

       Tuinderspad 2, 1783 BX Den Helder

       Complex: "De Razende bol"